Klacht: verkeerd advies

op 06 juli 2017 over 9292 in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer mijn reis van Oosterhout Dommelbergen naar Tilburg station te plannen. Dit zou met de bus moeten lukken. de 326 ri. Breda sluit op het busstation in Oosterhout aan op de 327 ri. Tilburg. Het enige advies dat ik echter krijg is via het station in Breda en vervolgens de trein naar Tilburg, desnoods met een keer extra overstappen of langere loopafstanden naar een bushalte om op te stappen. Is dit programma alleen maar bedoelt om reizigers zo veel mogelijk geld uit hun zak te kloppen? Bovenstaande busaansluiting met 1x overstappen is de minst belastende aansluiting en praktisch even snel of sneller dan de getoonde adviezen.

Gewenste Oplossing:

Alle reismogelijheden op basis van de mij ingevoerde gegevens, zodat ik kan kiezen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 9292

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 9292 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marika1955