Klacht: verf laat los

op 26 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een Samsung TDS Magnetron waarvan de verf bovenin de magnetron afschilfert en rechtstreeks in het eten valt dat mij zeer giftig lijkt
gebeld met Samsung en de enige oplossing is om vanuit Valkenburg (Limburg) helemaal naar Tilburg te rijden en het niet duidelijk is of het probleem daar kan worden opgelost wordt voorgesteld om zelf maar even te schilderen nou lijkt mij niet mogelijk met normale verf Als ik geen beter voorstel krijg van Samsung neem ik een advocaat en span een zaak aan dat ik door toedoen van deze magnetron voedsel vergiftiging heb. Ik hoop dat het niet zover hoeft te komen en dat Samsung mij een beter alternatief aan bied

Gewenste Oplossing:

DUIDELIJK NIET TEVREDEN een ander toestel aanbieden lijkt mij wel het meest logische

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Frans