Klacht: Verf hecht niet

op 17 september 2018 over Flexa in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb binnen huis zeker wel 8 deuren met kozijn en trap reling geverf met flexa water basis maar na een tijdje zag voelde ik dat op veel plekken het verf gewoon zacht werd ,Ik dacht eerst viezigheid maar als ik er met een doekje overheen ging kwam gewoon het verf eraf dus ik heb gewoon een groot probleem ik had alles geschuurd en vetvrij gemaakt voor dat ik ging lakken dus daar ligt het niet het verf is gewoon niet goed !!

Gewenste Oplossing:

Als al het verf wordt vergoed en dat er iemand het verf er af komt halen !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flexa

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Flexa in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Flexa een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Flexa

Heeft op 18 september 2018 om 15:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Jatoch45