Klacht: Verdwenen foto op profiel

op 11 juni 2016 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister plaats ik een foto op mijn instagram van mijn vriend en mij. Vanmorgen toen ik instagram opende was de foto verdwenen op mijn profiel. Ik kijk bij mijn likes en zie daar de foto gewoon nog staan, als ik er dan op klik word de foto gewoon geopend maar is nogmaals niet te zien op mijn profiel zelf. Ik heb via de account van mijn vriend gekeken en dan is die wel te zien op mijn account. Ook heb ik mijn vriend vanmorgen in de foto getagged om te kijken of hij daar melding van krijgt en ook dat gebeurde gewoon.. Ik vind dit heel raar en zou dit graag zo snel mogelijk opgelost zien. Het kan toch niet zo zijn dat wanneer ik een foto plaats deze zomaar verdwijnt?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik de foto weer op mijn profiel terug zie.

Alle klachten die gemeld zijn door RaquelCB