Klacht: Ventolin 100 inhalator CFK vrij

op 23 december 2017 over Glaxo Smith Kline in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb problemen met jullie puffers ventolin 100 inhalator CFK vrij dat er veel te wij nog druk in zit en voeld dat er volop in zit ik krijg elke drie manden mij puffers maar ik jullie ventolin net zo veel als atrofent maar als drie puffers van jullie tegen een puffer atrofent klop er wat niet denk ik ter wel er net zo veel in hoort te zitten ik hoop dat jullie daar eens met spoed naar gaan kijken want ik krijg problemen met artsen en apotheker

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat er wat aan gedaan gaat worden ik gebruik het al van 1995 en ik kan niet tegen die andere mijn vraag of de druk meer kan ik heb al een jaar last van maar krijg nu problenen dat ik te veel gebruik dat niet zo is ik heb er nog vier liggen al jullie mijn niet geloven

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Glaxo Smith Kline

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Glaxo Smith Kline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door @Paans62CAL