Klacht: veel te weinig shag in een pakje

op 19 juni 2017 over Drum in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

jongstleden een paar pakken shag drum xl gekocht.nu wil ik een pakje openmaken en ik voelde al dat er zo weinig in zat…dus het pakje op de huishoudweegschaal gelegd en wat schetst mijn verbazing het gehele pakje inclusief vloei weegt nog maar net 30 gram. Dit moet toch niet kunnen

Gewenste Oplossing:

aankoop vergoeden en een volle pak shag

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Drum

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Drum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jose herpers