Klacht: Vbridal by adyan

op 07 juni 2021 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook bij mij is via adyan geld afgehouden van mijn rekening via een website waar ik nog nooit geweest ben en toevallig ook vbridal waar ook al een andere klacht over gemaakt was. Ik heb de website van vbridal nooit bezocht en daar dus nooit iets besteld!! Het is een wedding website, ik ga niet trouwen en ook niet binnenkort naar een trouwerij!

Hoe kom ik er achter hoe zij zomaar geld van mijn rekening kunnen halen en gehaald hebben?

Mvg hester

Gewenste Oplossing:

Dat adyan kijkt wat het probleem is, daar er eerder klachten over zijn geweest. Hoe kunnen zij een betaling doorzetten terwijl er nooit een bestelling is geweest?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hestercolijn