Klacht: vandaag geen krant

op 20 mei 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Reactie van de melder van de klacht scheep41

1 jaar geleden - Het wordt wel steeds moeilijker om een bezorgklacht te melden bij de Volkskrant. Ik ben al blij om mijn PC enigszins redelijk te kunnen gebruiken, maar U maakt het wel erg bont met al Uw sites en vragen. Houdt het a.u.b. simpel ( ik ben nu 84 en wil graag nog mee functioneren in onze maatschappij. Vr.gr. Dré Scheepers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door scheep41