Klacht: Valse voorlichting

op 11 juni 2016 over Crown Card in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw is benaderd Door crowncard en heeft in principe goed keuring gegeven maar ik heb de zelfde avond nog gemaild dat We geen gebruik wilden maken van de kaart. We hebben trouwens nooit kaart ontvangen toch na 4 weken geld afgeschreven wat ik dus uiteraard direct heb terug geboekt. Daarna beweren ze dat ik geen mail heb gestuurd ik weet zeker dat ik de mail heb gestuurd maar er geen bewijs meer van heb.Nu krijg ik dus incasso bedrijf infocash op mijn dak met dreiging van recht zaak

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ze mij met rust laten ik wens niet opgelicht te worden als je op hun web side kijkt zie ik weinig bekende winkels .
Ik zag er een van staatsloterij aar volgens mij krijg je daar geen korting.
En van essent maar als ik bij media markt iets koop krijg ik 200 euro..... korting en bij crowncard maar 100 euro dus wie ishier nu gek

Alle klachten die gemeld zijn door robert245