Klacht: VALSE KAARTEN VIA TOPTICKETSHOP!!! NOG STEEDS GEEN GELD TERUG

op 25 augustus 2016 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas zijn wij zo stom geweest via deze site kaarten te kopen! We werden geweigerd voor het concert van muse afgelopen maart 2016!! Onze kaarten waren VALS!!!! Zij schijnen dit al lamger te doen en ook onder andere namen.
Al aangifte gedaan! Ook al tig keer contact gehad en elke keer hetzelfde asociale antwoord; we geven uw klacht door. yeah right!! Ik eis mijn geld terug en anders maak ik er een gerechtelijke procedure van. Ik heb het bedrijf ervoor al gevonden. Onwijs slechte klantenservice. Bah! Voor bewijzen kunt u mij mailen.

Gewenste Oplossing:

ALS IK MIJN GELD TERUG HEB op ZEER.KORTE TERMIJN!!!!!!!!!! En zij absoluut niet neerzerten opgelost tot dat ook zeker zo is, ik stop niet tot het terug is. Dit bedrijf moet stoppen!!!

Alle klachten die gemeld zijn door wesjoyce