Klacht: Hotel had onze reserveringen niet

Anneke kaufman op 28 april 2023 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met twee vouchers van Vakantieveilingen 2 overnachtingen met ontbijt geboekt bij een F1 hotel in Straatsburg. Bij aankomst op onze heenreis werden wij geweigerd, onze beide reserveringen bleken niet in hun reserveringssysteem te staan. Datzelfde was ook het geval met de vouchers van het belgische echtpaar dat direct na ons kwam inchecken. Het hotel was verder vol dus we moesten een ander, veel duurder hotel zoeken. Direct dit gemeld aan VV. Pas na ruim twee weken kregen we hierover definitief bericht, ook onze boeking voor de terugreis hadden ze niet in orde kunnen maken. Als oplossing kregen we het betaalde geld voor de vouchers terug. Maar dit zonder enige verdere compensatie voor het feit dat het ons extra moeite, tijd en vooral geld heeft gekost om zelf andere overnachtingen te boeken. Dit vinden wij een hele slechte service. Enige compensatie leek ons toch zeker terecht.

Gewenste Oplossing:

Een verdere compensatie van de geleden schade in de vorm van een financiele tegemoetkoming

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vakantieveilingen.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Anneke kaufman

4 maanden geleden - Vakantieveilingen komt als compensatie met het volgende: wij dienen eerst een nieuwe veiling voor een hotelkamerovernachting te winnen en dan zullen zij 30 euro van het bedrag aftrekken. Wij hebben laten weten daar niet mee akkoord te gaan. Wij hebben geen behoefte aan een nieuwe overnachting, de keus is heel beperkt en het is belachelijk om eerst tijd en moeite te moeten doen om een veiling te winnen voordat er een compensatie komt. Nu is hun reactie dat het hun spijt dat wij de aangeboden compensatie niet voldoende vinden. Ze kunnen helaas geen alternatief bieden. Wij zorgen ervoor dat uw klacht bij de juiste partijen terecht komt. Wie zijn die partijen dan wel en uiteindelijk heeft Vakantieveilingen de vouchers verkocht en zijn zij aansprakelijk voor de correcte uitvoering. Tot dusver een bijzonder slechte afhandeling van een terechte klacht.

Reactie van de melder van de klacht Anneke kaufman

4 maanden geleden - Bovenstaande is dus niet een reactie van Vakantieveilingen. Die is rechtstreeks naar ons mailadres gestuurd en is een weergave daarvan.

Bericht van Vakantieveilingen.nl

4 maanden geleden - Hi! Het klopt inderdaad dat we je graag willen helpen met een geboden compensatie. Helaas ben je hier niet mee akkoord gegaan. Zoals aangegeven kunnen wij helaas niet meer aanbieden dan de geboden compensatie. Excuses voor het ongemak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht Anneke kaufman

4 maanden geleden - Ik heb u al geantwoord. Uw aangeboden compensatie waarbij wij eerst zelf een nieuwe veiling voor een hotelovernachting moeten winnen is volslagen onacceptabel. Wij hebben juridisch advies ingewonnen en dat is ook hun mening. Uw bedrijf is aansprakelijk voor het niet nakomen van uw verplichtingen en dient ons naar behoren te compenseren.

Reactie van de melder van de klacht Anneke kaufman

4 maanden geleden - De aangeboden compensatie is 30 e. Hiervoor moeten we dus eerst een nieuwe veiling van een hotelovernachting winnen en dan wordt dat bedrag verrekend. Dat is absoluut een onacceptabele manier van een klacht afhandelen. Dat het niet anders zou kunnen slaat natuurlijk nergens op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vakantieveilingen.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vakantieveilingen.nl

Heeft op 05 mei 2023 om 13:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hii Anneke, ik begrijp jouw situatie. Ik heb even met je meegekeken en ik zie dat mijn collega een mail gestuurd heeft. Als je niks hebt ontvangen, check dan ook even jouw spammap. Gr Kim

Anneke kaufman

Heeft op 05 mei 2023 om 23:02 geantwoord

Dit slaat nergens op. Zogenaamd uit coulance hebben ze het betaalde bedrag voor de vouchers teruggestort. Hoezo coulance, bij het hotel waren onze betaalde reserveringen niet bekend, we werden weggestuurd. We moesten toen tijd en kosten maken voor een ander veel duurder hotel. Wij willen een compensatie, daar hebben we wettelijk recht op maar niet door eerst een nieuwe veiling voor een hotelovernachting te moeten winnen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneke kaufman