Klacht: vakantie prima, maar geen service kunnen leveren tijdens de vakatie kan natuurlijk niet

op 27 juli 2017 over Schoonenberg in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 dure hoortoestellen aangeschaft, nu blijkt dat mijn rechter toestel minder presteert dan de linker. Bij Schoonenberg aan de Wilhelminastraat in Emmen geweest, maar de komende 3 weken is er geen technicus die mij kan helpen.Dit vind ik een kwalijke zaak. Of het nu gaat om dure of goedkopere toestellen je moet tijdens openings- uren wel geholpen kunnen worden. Zelf ga ik 20 augustus met vakantie. Ik wil graag een oplossing voor mijn probleem.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een oplossing voor mijn probleem.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schoonenberg

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schoonenberg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tienus49