Klacht: vaak slecht resultaat met centrifugeren

op 12 januari 2014 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind 2012 heb ik, zoals altijd, een Bosch wasmachine gekocht. Een Logixx 8 Vario Perfect Exclusiv bij het Wasmachine Huis in Delft. De was komt regelmatig te nat (nb 1600 toeren) uit de wasmachine. Apart centrifugeren kan niet bij deze machine en dan moet ik een spoelprogr. apart starten om extra te centrifugeren. Verder heeft het apparaat geen uitgestelde starttijd, maar een uitgestelde eindtijd. Is in de winkel niet verteld en hier kwam ik na heel veel moeite pas achter. Uitgestelde eindtijd vind ik zeer onhandig in het gebruik. Apart centrifugeren is sowieso een gemis want dat heb je wel vaker nodig.

Gewenste Oplossing:

Ik ben bang dat hier geen oplossing voor is, maar ik heb echt spijt van deze aankoop. Het was ook nog eens een dure wasmachine.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tomberg@ziggo.nl