Klacht: uw ingehuurde firma Centric houd mij voor gek

op 08 juli 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al 1,5 week aan het bellen met Centric op telefoonnummer 0592396701 naar mijn aangewezen contact persoon de heer Brands. Hij is echter nooit aanwezig. Er is mij 2 keer toegezegd dat ze de nieuwe telefoons kwamen leveren aan aansluiten zodat mijn bedrijf bereikbaar is.
Ik heb 2 keer zitten te wachten tot ze kwamen. Tot mijn verbazing kreeg ik gisteren te horen dat er helemaal niets van ingepland! Dit vertelde de heer Tom Katoen. Hoe is dit in vredesnaam mogelijk! Mijn bedrijf blijft nu onbereikbaar voor al mijn klanten en bezorgers.

Gewenste Oplossing:

ik wil dat jullie de afspraak van maandag 11 juli 2016 om 12 uur bevestigen naar mij zodat ik er zeker van ben dat ze komen. Ik ben tenslotte klant bij Ziggo zakelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liesbeth Vennix