Klacht: update waarin alles ongevraagd wordt veranderd

op 16 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn updates gebeuren in de nacht als ik slaap. ben nu het volgende van plan. ik ga s´nachts inbreken bij het Samsung hoofdkantoor. verstop de kamer van de directie in het schoonmaakhonk. verander alle kleuren van hun kantoren zet de meubelen op zijn kop en zet alles (computers- telefoons etc. in iets wat ze niet begrijpen en noem het een update, . zouden ze dat waarderen?
stakkers zijn het . updates prima geen probleem mee. maar verander niets aan de uitvoering van mijn telefoon.
mijn vraag is doet i-fone, sony of wie dan ook dit ook?
want ik ben hier klaar mee.

Gewenste Oplossing:

zoals ik al aangeef. updates prima maar blijf van mijn settings af.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door vdl.onderhoud@live.nl