Klacht: update bdp s5500

op 11 mei 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

er wordt aangegeven dat er een update is voor mn bluray speler sindsdien wil die alleen maar updaten maar updaten ho maar heb klantenservice gebeld 020 346952412 maar daar krijg je niet bepaald een intelligent advies kan nu dus niet meer gebruik maken van blurayspeler

Gewenste Oplossing:

wanneer ik weer gebruik maken kan van alle opties van mn bluray speler ben ik tevreden en

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jeroen van kampen