Klacht: Uitstekende service

op 22 september 2017 over Westlandse Automobiel Groothandel (WAG) in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geen klachten, prima service

Gewenste Oplossing:

Na het lezen van een aantal klachten op deze site over dit autobedrijf vond ik het nodig even wat tegengewicht te geven. Ik heb hier nu de afgelopen jaren twee auto's gekocht en allebei naar volle tevredenheid. Het is natuurlijk wel belangrijk om van te voren je goed voor te laten lichten en bij de transactie goed op te letten maar dat moet je overal. Dit bedrijf heeft een ruime sortering auto's in elke prijsklasse dus er zit altijd wel een auto bij die past. Tenaamstelling overdracht ging soepel zonder problemen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en ik denk dat mijn volgende auto hier ook weer vandaan gaat komen, de prijzen zijn reeel .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Westlandse Automobiel Groothandel (WAG) over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door KeesvdVeen