Klachten over Westlandse Automobiel Groothandel (WAG)

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Westlandse Automobiel Groothandel (WAG) zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Autodealers

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Ik meld dit anoniem, omdat ik verschrikkelijk behandeld ben door de eigenaar. Ik denk dat ik aangifte ga doen bij de politie wegens deze behandeling. Ik zag vergelijkbare klachten op klacht.nl en ik heb gelijk deze klacht geplaatst. Ik doe... Lees meer

Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf, de reparaties worden door een beunhaas uitgevoerd, een echte Haagse Harry met een bierbuik. Ik doe mijn klachten anoniem omdat ik bang ben voor deze mensen van WAG oftewel Auto Taro export bv Lees meer

Ik ben heel erg geschokt door mijn behandeling bij WAG autohandel. De eigenaar is echt zeer onbeschoft...echt een aso. Niet alleen kon er absoluut NIETS van de prijs af, hij werd ook nog eens boos op mij. WAG auto is absoluut... Lees meer

Bij het onderhandelen heeft de Pakistaanse eigenaar een aggressieve houding. Wat ik verder ook dreigend vond, waren de Polen en Marokanen die in en rond het pand roken en rondhangen. Er kon niets van de prijs af, totaal geen onderhandelingsruimte. ... Lees meer