Klacht: Uitgescholden voor (..) door bus chauffeur

Carmen89 op 08 april 2018 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reed met mijn auto door de stad waar het erg druk was, de bus moest erdoor maar ik kon geen kant op!! Hij bleef toeteren.. vervolgens reed het verkeer door en hij kon langs mij rijden. Hij deed zijn deur open en schreeuwde keihard je kan niet rijden!! Ik was geschrokken en ik riep terug ja maar ik rijd wel een dikke bak die heb jij niet( oké niet echt aardig) waarom hij terug schreeuwde dat komt omdat je een h…r bent!! En maakte met zijn mond een gebaar . Ik vind dat echt niet normaal hij had in eerste instantie mij niet moeten benaderen want ik kon er niks aan doen ik stond vast kon geen kant op!! Ben hier echt van geschrokken.. vind dit geen stijl

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de chauffeur wordt aangesproken per direct.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door