Klacht: Uitgelubberde trui na wassen

op 18 september 2018 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken geleden heb ik een hele mooie trui gekocht bij de ONLY. Ik was ontzettend blij met mijn aankoop en heb er voor 1 dag veel plezier van gehad. Nadat ik de trui had gewassen, volgens wasvoorschrift, is de trui ontzettend uitgelubberd.. Hij is wel 10 centimeter langer dan voorheen en de trui is helemaal uit model. Ik ben met deze klacht terug geweest naar de ONLY winkel waar mij verteld werd dat het normaal is dat kleding wat groter wordt als je het draagt. Dat mijn trui zoveel groter is geworden lijkt mij niet normaal.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug of een tegoedbon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lucienne Feijen