Klacht: Uitgedroogde shag

op 16 augustus 2016 over John Player Special in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bijna iedere keer als ik een pakje shag van hun koop is de shagen compleet uitgedroogd daardoor is de shag bijna niet te roken en moeilijk om goed een sigaret mee te draaien ik snap ook niet waarom ze de pakjes niet sealen daardoor blijft de shag langer goed want het moet niet zo zijn dat als ik het koop dat de shag volledig is uitgedroogd

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de shag niet meer uitgedroogd is dus waneer de pakjes shag gesealed zijn en daardoor dus vers blijven waardoor het goed te roken is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over John Player Special

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over John Player Special nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jlintjens