Klacht: Uit de bus gezet

op 22 juni 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag ben ik bij Vianen Lekbrug uit de bus gezet omdat ik volgens de buschauffeur te vroegtijdig uit had gecheckt. Ik checkte uit toen de bus daar weg reed, meneer stopte de bus en verzocht mij de bus te verlaten op een onaardige manier. Het was de lijn 85 (Leerdam -Utrecht centraal ) rond de tijd van 8:30-9:00. Meneer was erg onredelijk en verzocht mij een andere bus te nemen. Ik bood mijn excuses aan en checkte nogmaals in, meneer was hier niet over te spreken en schreewde dat ik de bus moest verlaten, het uitchecken duurde nu lang aangezien ik net weer was ingecheckt

Gewenste Oplossing:

Wanneer hier niet meer over geklaagd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Arriva

Heeft op 22 juni 2016 om 12:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Cynthia,

Bedankt voor je bericht. Dit klinkt niet zo vriendelijk. Om dit voorval nader te onderzoeken stuur ik je klacht door naar de teammanager in de regio. Hij kan dan ook de kant van de chauffeur horen. We bieden je onze excuses aan voor het ongemak wat je afgelopen vrijdag ervaren hebt.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Cynthiaxx