Klacht: uiitval TAB 3

op 17 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn tablet TAB 3 is vaak erg traag. Ook stop het regelmatig heel spontaan. Na korte tijd start het vanzelf weer op. In een uiterst geval moet ik het zelf opstarten. Wat kan de oorzaak hiervan zijn? Ik heb gelezen dat het aan de updates ligt. Zo ja wat is Samsung van plan daar op zeer korte termijn aan te doen. In alle andere gevallen wil ik graag weten wat de oorzaak is en hoe dit is te herstellen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de tablet weer normaal werkt. Deze niet steeds zichzelf afsluit en weer opstart. Opstarten en afsluiten behoord door de gebruiker te gebeuren en niet spontaan door het apparaat zelf. Als mijn klacht is verholpen ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door i.boer747