Klacht: Uber-chauffeur die gasten bewust op verkeerde plek wilde droppen

op 11 mei 2017 over Uber in de categorie Taxibedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij dien ik een klacht in tegen chauffeur van Toyota 96-GPJ-4 hij werd gevraagd clientele af televeren op Amstel 202 maar probeerde vervolgens mensen te droppen hoek Amstel Sarphatistraat. Mensen kwamen uit Vietnam ik ben gebeld door deze mensen om met chauffeur te praten maar die hield zich van de domme. Uiteindelijk onder veel druk van mij heeft ie ze afgeleverd op juiste plek maar had daarna nog een grote bek ook. Dit gebeurt regelmatig met relaties en vrienden van mij. Ik vind de kwaliteit van de chauffeurs ver beneden ieder peil. Doe er wat aan anders zet ik jullie continu op Twitter en Facebook als slechte malafide organisatie !!

Gewenste Oplossing:

U moet uw werk goed doen en de kwaliteit van de chauffeurs verbeteren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Uber over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Nasonova