Klacht: Tweedehands lens gekocht, maar ik krijg hem niet

op 16 december 2017 over De Vintage Shop in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen woensdagavond 6 december heb ik via marktplaats een tweedehands lens gekocht bij de Vintage Shop in Rijswijk. Vervolgens negeren ze al mijn berichten, ik kan wel zien dat ze ze gelezen hebben. De volgende dag heb ik ze maar eens opgebeld, en kreeg ik te horen dat ze de lens aan iemand anders verkocht hebben, vermoedelijk omdat deze bieder later die avond een bod had uitgebracht op de hele advertentie (waarvan de lens een onderdeel was).
Ik heb echter als eerste gereageerd, en er is gewoon een koopovereenkomst gesloten.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn lens, zoals afgesproken. Ik hoop dat ze hem nog hebben liggen, anders bestellen ze er maar eentje voor me via marktplaats of ebay en verkopen ze die aan mij voor de afgesproken prijs.
Ik heb tot nu toe nog geen enkele reactie gehad van dit bedrijf; geen toelichting, geen excuses, helemaal niks. Dat zou ook al een mooi begin zijn. Hopelijk lukt het via klacht.nl wel om een reactie te krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door klaagblaag