Klacht: tv gaat vanzelf aan en uit

op 26 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn samsung ue40h6240aw tv van net een jaar oud gaat steeds vanzelf aan en uit. Het is ook niet mogelijk om de tv uit te zetten met de afstandbediening. Alle stekkers zijn er inmiddels uit geweest, maar helaas lost dit nog niets op. Kent iemand dit probleem?

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn tv naar behoren werkt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MelissaVr