Klacht: Turks pratend personeel

op 13 juni 2016 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ging afgelopen zaterdag shoppen op het osdorp plein in Amsterdam. Toen ik de c&a instapte leek het even alsof ik Istanbul was binnen gestapt. Er stonden ongeveer 5 a 6 turkse medewerkers(ters) Turks met elkaar te praten, hele gesprekken midden op de dag waar klanten bij waren. Geen woord nederlands. Vind dat echt niet kunnen waar klanten bij zijn.

Gewenste Oplossing:

Personeel moet er op aangesproken worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anita1973