Klacht: Tunnelvisie van te jonge niet ervaren medewerksters

op 17 september 2017 over William Schrikker Groep in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds dit jaar te maken met de groep. En ik ben het idd. Met andere schrijvers eens, ze liegen alsof ze het zelf geloven. Ik kan hier een boek over schrijven, een slecht boek overigens, maar ze hebben iets geleerd, staat in een boek, en zo is het in hun beleving. Ik ben helemaal klaar met deze mensen…. leugenaars, intimiderende snotneuzen, en de eis van de rechter gewoon negeren. Hier komen ze. Niet weg mee, want ik stel de rechtbank hier sn op de hoogte.

Gewenste Oplossing:

Als ze zich nergens mee bemoeien

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over William Schrikker Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over William Schrikker Groep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Coby Biemans