Klacht: Tuinstoel na eerste keer op zitten al kapot!!

op 01 september 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 4 tuinstoelen bij de kwantum gekocht. Na deze kado gedaan te hebben krijg ik die avond te horen dat er 1 kapot is gegaan nadat er voor het eerst op werd gezeten. Dit is natuurlijk niet wat je verwacht maar ach een productiefout kan gebeuren.
Maar na 2 mails naar de kwantum erover nog steeds geen reactie!
Dus ik bel ze maar even. 5 keer gebeld en zonder dat ik iemand aan de lijn krijg word de verbinding elke keer opnieuw verbroken. Na de 6e keer eindelijk iemand aan de lijn. Deze medewerkster verteld me dat ik moet wachten op antwoord op mijn mails. Ja daar wacht ik al 5 dagen op! Hele slechte service!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik dezelfde tuinstoel opnieuw geleverd krijg! Het is namelijk een set en wil geen andere stoel erbij geven das geen mooi kado!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Susan2689