Klacht: Trui en tshirt van kenzo

op 25 augustus 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een trui besteld van kenzo maar deze is onafgewerkt hij er staat normaal paris op maar de p ontbreekt op de deze trui de ee staat een tijger op maar de neus os beschadigd er ontbreekt een stuk stof en er zitten mega veel draadjes los en heb dan nog een t shirt maat medium besteld maar deze hadde ze niet in voorraad dus hebbe ze mij een andere gegeven maar een maat smal dus die is te klein

Gewenste Oplossing:

Wanneer alls goed is zoals ik heb besteld

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lorenzovermeulen