Klacht: trui blijft weinig van over:pluizen.

do re mi op 01 februari 2013 over Esprit in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had trui nieuw aan,hadden zo veel stof in huis,maar niet direct door dat het de trui was,vooral bij Esprit heb ik dit nog nooit meegemaakt,kwamen zoveel pluizen vanaf,dacht toen was de trui maar zal het wel goed komen,dus NIET!Als ik wrijf met mijn hand over trui heb ik mijn hand vol pluizen.
Woon zelf in Nederland te Roermond maar heb trui in Essen Duitsland gekocht,daar werd me ook verteld dat ik trui eventueel in Roermond kon ruilen!Dus NIET!!

Gewenste Oplossing:

Kan de trui naar U opsturen,zodat U het zelf kan zien want ik kan hem echt niet meer dragen,was wel in de uitverkoop en koste 18,90 euro,maar vind het zonde om weg te gooien terwijl ik hem maar 2 keer heb gedragen.Naar Essen terug rijden 1.30 uur is ook geen optie,ben ik meer geld aan benzine kwijt dan de trui koste.Dus mijn optie is:gaarne het geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esprit

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esprit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door