Klacht: treinverbinding Vroomshoop-Almelo

op 10 juni 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend – 7 juni 2016- was Arriva niet in staat om vervangend busvervoer te organiseren voor gestande treinreizigers vanuit Marienberg. De reisigers werden aan hun lot overgelaten : ze moetsen zelf maar kijken hoe ze voor vervoer moesten zorgen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer Arriva een betrouwbare treinverbinding tussen Marienberg (straks Hardenberg) en Almelo garandeert zodat ik dagelijks op tijd op mijn werk ben en mijn afspraken kan nakomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 10 juni 2016 om 05:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Roel,

Bedankt voor je bericht. Ik heb even voor je nagekeken wat er dinsdagochtend gebeurd is. Op het moment dat een storing zich aandient, worden door onze verkeersleiding meteen bussen besteld. Deze bussen worden gereden door een particulier bedrijf. We hebben zelf helaas geen bussen op afroep klaar staan.

Normaal gesproken duurt het ongeveer een uur voordat de vervangende bussen aan het rijden zijn. De bussen moeten geregeld worden, maar ook moet er nog een chauffeur beschikbaar zijn. Afgelopen dinsdagochtend was het dermate druk dat er geen vervangende bussen beschikbaar waren. Na een kleine anderhalf uur was de storing uiteindelijk verholpen en werd de dienstregeling weer opgestart.

Uiteraard begrijp ik dat dit alles voor jou als reiziger frustrerend is, echter dan weet je even hoe een en ander afgelopen dinsdag verlopen is. We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door rsc111