Klacht: Trein stopt niet op perron lutterade

op 14 augustus 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op Zaterdag 13-08-2016 sta ik te wachten op het perron station lutterade op de sprinter uit Maastricht. Ik sta om 7.30 te wachten op de trein van 7.38. Hij komt aan en stopt niet maar laat me gewoon op het station staan.Ik heb extra kosten moeten maken om een afspraak na te komen die ik had in Echt. De persoon die daar op mij stond te wachten is van Echt naar Geleen Lutterade gekomen met de auto om me op te halen.

Gewenste Oplossing:

De benzine kosten vergoeden van Echt naar Geleen Luterade en terug naar Echt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 29 augustus 2016 om 09:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door deslurf