Klacht: Trein rijdt te vroeg weg

op 08 mei 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als je aan komt rennen en de deuren sluiten kun je op de knop drukken wat je wil maar rijdt de trein voor je neus weg. dit heb ik al een aantal keer mee gemaakt bij de trein tussen Zwolle en Kampen. Dit vindt ik niet klantvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als de trein vaker zou rijden en je als je deze mist minder lang hoeft te wachten. Een andere optie is dat de conducteur even op je wacht en bij vertrek kijkt of er niemand achter blijft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daniellevantoever