Klacht: Transavia maakt een fout bij het omboeken, ik mag voor de kosten opdraaien

op 12 september 2017 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tegen een riante betaling een retour vlucht van Rome naar Rotterdam bij de Service Centre van Transavia laten omboeken. Bij het daadwerkelijke inchecken kom ik tot de ontdekking dat Transavia een fout heeft gemaakt. Ze hebben op de datum de vlucht Rotterdam naar Rome geboekt. Hierdoor konden mijn kinderen niet terug en heb na het begrip van de service agent, andere tickets moeten boeken om de kinderen toch naar Nederland te krijgen. Nu gaat Transavia zich verschuilen achter het feit dat ik hun werk had moeten controleren en dat in de algemene voorwaarden vermeld staat dat tickets niet vergoed worden.

Gewenste Oplossing:

Als Transavia de door hun veroorzaakte schade vergoed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rene1403