Klacht: Trage en slechte afhandeling

op 01 mei 2017 over De Telegraaf Webshop in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In februari heb ik via telegraaf aanbiedingen een MacBook gekocht. 4 februari is het geld afgeschreven. Eerst heb ik al hele lange tijd moeten wachten op de levering. Uiteindelijk geleverd, bleek de MacBook niet goed te werken. Na weken heen en weer gemaild, de MacBook in maart opgestuurd, waarna ik 24 maart een mail kreeg dat hij was ontvangen. Het geld zou binnen 14 dagen worden terug gestort. Dus ik op 16 april weer een mail gestuurd dat ik nog steeds mijn geld niet retour heb gekregen. Krijg ik bijna een week later op 22 april pas weer reactie, dat het geld nu binnen 10 dagen teruggestort wordt. Ik wacht nog steeds…
wat een slechte afhandeling van een slecht geleverd product!

Gewenste Oplossing:

We zijn 3 maanden verder en ik heb geen product en ook nog steeds mijn geld niet terug. Ik vind dit een schandalige afhandeling en verwacht dan ook een goede compensatie van Telegraaf Aanbiedingen.
Mijn recensie en ervaring is in ieder geval heel slecht!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Telegraaf Webshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar De Telegraaf Webshop over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door De Telegraaf Webshop in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat De Telegraaf Webshop een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

De Telegraaf Webshop

Heeft op 03 mei 2017 om 15:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Pieterse,

Erg vervelend om te vernemen dat het zo lang geduurd heeft voordat u het aankoopbedrag op uw rekening terug heeft gekregen!
Nu is het wel zo dat de refundprocedure bij een Macbook iets langer duurt dan bij andere producten omdat het een kostbaar product is, maar dit heeft inderdaad ontzettend lang geduurd. Onze oprechte excuses hiervoor.

De refund is op 28 april door ons verwerkt, dus dat betekent dat het bedrag ondertussen op uw rekening terug te vinden moet zijn onder 'Stichting Escrow Icepay'.

Mocht u hierover toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen op [email protected]

Met vriendelijke groet,

Team Groupdeal / Telegraaf Aanbiedingen

Alle klachten die gemeld zijn door Jorinda10