Klacht: totaal wit scherm

op 13 juli 2012 over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn blackberry geeft wit scherm zodra ik hem aanzet, ik heb tele 2 al gebeld en zij zeggen gewoon dat ik mijn toestel moet opsturen, maar dit is al de 2de keer op een half jaar, ik ben toen ook mijn blackberry 9780 10 weken, wat normaal ook maar 4-6 weken mag duren.

Gewenste Oplossing:

het maakt mij niet heel veel uit, het liefst een nieuw toestel wand ik vind dit niet leuk meer, en anders dan mijn abbo beeindigt word, als zij niet berijt zijn om een nieuwe af te sturen, en wil mijn toestelo helaas niet nog eens 10 weken kwijt zijn, ze zijn heel lax in het repareren van toestellen

Alle klachten die gemeld zijn door amandovankann16