Klachten over T for Telecom

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Afschrijving

Klacht van Marjan1980 op 27 november 2017 over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

Geachte heer/mevrouw, Er wordt al heel lang (en ik kwam er vrij laat achter) Elke maand 7,71 afgeschreven naar jullie, terwijl ik hier helemaal niet om gevraagd heb. Graag wil ik dat dit stopt. Met vriendelijke groet, Marjan de Man Lees meer

Belachelijk

Klacht van vanwanroijdewin op 10 juli 2013 over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

Volgens mij worden deze klachten gewoon niet gelezen, maar agezien ik al twee weken aan het bellen ben en elke keer een hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon krijg 'u word vandaag nog terug gebeld' en dat vervolgens NIET doet.... Lees meer

Geen dekking in huis

Klacht van Joop.combe op 03 maart 2013 over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

Op 06-09-2012 heb ik een abonnement afgesloten bij telfort,ik heb sindsdien slechte dekking in huis,kan niet gebeld worden en ik heb geen data in huis alleen met wifi heb ik internet,beetje vervelend dus. Op 21-02-2013 heb ik klanten service gebeld en uitgelegd dat ik... Lees meer

retourbetaling

Klacht van sunseeker1 op 13 augustus 2012 over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

reeds eerder een klacht doorgegeven over een retourbetaling van ongeveer E90.- de goedkeuring was er op 19 juni en hierna duurde het nog 35 werkdagen voordat het geld zou worden teruggestort ,dit zou zijn op 14 augustus. heden op 13... Lees meer

Aangerekend SMS

Klacht van ROBANNY op 27 juli 2012 over T for Telecom in de categorie Telecomwinkels

Geachte Op Mijn laatste factuur van telenet stond er een SMS je op ter waarde van 2 euro gebels OM 11,23 uur? op datum van 05/07/2012 ik zelf doe nooit aan SMS-en en zou nu gaarne vernemen van wat dit is... Lees meer