Klacht: Totaal niet tevreden over het merk Fairphone!

op 03 juli 2017 over Fairphone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb er een. Maar wilde dat ik er nooit aan begonnen was.
Zeer slecht klantenservice. Je krijg alleen antwoord in het engels. (nederlands bedrijf) als ze überhaupt antwoorden. Dit gebeurt meestal niet. Onduidelijk of slechte procedures en je kunt ze niet telefonisch bereiken alleen via de mail.
ik heb problemen met de software maar vooral met het scherm.
een aantal vlakken van het scherm doen het niet. wat het gebruik onmogelijk maakt. ook kan je niet normaal ophangen. vaak moet ik dit doen door de batterij eruit te halen. zonde van mijn geld en de grondstoffen

Gewenste Oplossing:

nieuwe werkende telefoon of mijn geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door MSTELT