Klacht: Tot twee keer toe niet bezorgd

op 09 juni 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben hoogzwanger en heb op 7 juni een grote online bestelling gedaan met babyartikelen. Deze bestelling zou op 8 juni bezorgd worden tussen 14 uur en 21 uur. Ik ben er de hele dag voor thuisgebleven. Om 23.59 kreeg ik de melding dat Hema door “overmacht” niet kon bezorgen, en dat mijn bestelling vandaag (9 juni) zou worden bezorgd voor 21 uur. Ik ben weer de hele dag thuis geweest, maar de bestelling is opnieuw niet bezorgd.

Ik ben 37 weken zwanger, ik heb de online bestelde spullen echt nu nodig. Op de website wordt beloofd binnen 1 dag te bezorgen, waarom gebeurt dit vervolgens niet?

Gewenste Oplossing:

Als mijn bestelling binnen 1 dag wordt bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Reneevannass