Klacht: Tot 2 keer toe prijs naar keuze. Kan code nergens invoeren

op 14 augustus 2016 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij prijs naar keuze heb ik 2 keer gekozen voor een telefoonhoesje naar keuze. Ik kan echter nergens de ontvangen code invoeren zodat ik mijn prijs op kan vragen. Ik ben al heel lang lid en tot op heden heb ik alleen maar kleine prijsjes gewonnen en mocht mij deze ook ontzegt worden ben ik toch geneigd om deze stichting op te zeggen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik de prijzen ontvang waar ik recht op heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door troijvig