Klacht: Geldklopperij

Wil_Scheijvens op 04 augustus 2014 over Tommy Teleshopping in de categorie Teleshopping

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij Tommy Teleshopping een artikel volgens hun voorschriften geretourneerd. Vervolgens hoor je weken/maanden niets, terwijl ze de kosten zouden terugstorten. Dan maar bellen, gesprek kost 1 euro, je begint met 6 wachtenden voor je, bij 1 wachtende wordt het gesprek plotseling verbroken. Dat doe je een paar keer, kost dus weer onnodig geld, totdat je iemand aan de telefoon krijgt. Die bevestigt dat het geld wordt teruggestort, maar die vertelt ook dat de klanten zelf moeten bellen om het geld teruggestort te krijgen. Anders wordt door Tommy Teleshopping geen geld geretourneerd. Dat vind ik twee keer geldklopperij. Onnodige telefoonkosten en hopen dat klanten niet bellen om hun geld terug te krijgen. Ben benieuwd hoeveel ik terugkrijg. Voorlopig heb ik niets gekregen.

Gewenste Oplossing:

Retourzenden conform voorschriften Tommy Teleshopping akkoord. Dan als alles okay is binnen 4 weken geld teruggestort, zonder verdere poespas.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tommy Teleshopping over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tommy Teleshopping in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tommy Teleshopping een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tommy Teleshopping

Heeft op 04 augustus 2014 om 14:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Op 4 augustus 2014 geprobeerd telefonisch contact op te nemen met de klant. Echter helaas tevergeefs. Wij hebben de VoiceMail ingesproken met een oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Tommy Teleshopping beoordeeld.

Wil_Scheijvens

Heeft op 05 augustus 2014 om 12:36 geantwoord

Blijkbaar is de klacht niet goed gelezen. Jammer. Ik ben inderdaad gebeld geworden en in de voicemail werd aangegeven dat het retourgeld is aangevraagd en goedgekeurd. Het zal ergens komende week teruggestort worden. Maar dat was NIET mijn klacht. Ik vind het geldklopperij dat je je aan de regels houdt van Tommy Teleshopping, na vele weken niets wordt terugebetaald, je als consument dan zelf moet bellen tegen 1 euro per gesprek dat een aantal keren verbroken wordt a 1 euro. En nog het ergste is dat als ik niet zelf gebeld had, het geld nooit teruggestort zou worden. Tommy Teleshopping wil blijkbaar via telefoontikken extra geld verdienen. En dan heb ik het nog niet eens over de twee keer verzendkosten die ik moet betalen.

DUS KLACHT IS NOG NIET AFGESLOTEN!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door