Klacht: Toetsenbord o gevraagd in beeld.

op 29 april 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al 4 keer I paar dagen tijd bij mijn s6 als hij gewoon dicht was en ik dus telefoon open.
Direct in beeld (krijg geen veeg over vergrendeling en geen toets in code) het toetsenbord op mijn beeld en kan niets meer. Alleen helemaal uitzetten. En dan is bij mijn toetsenbord als ik het wil gebruiken steeds mijn woordgeschiedenis weg. Begin dit aardig vervelend te vinden. Wat kan dit zijn. Al meer klachten over bekend?

Gewenste Oplossing:

Als het probleem is opgelost maar ben liever niet mijn telefoon een tijdje kwijt omdat ie dan misschien opgestuurd moet worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door De. Oudshoorn