Klacht: toestel bij abonnementen

op 24 juli 2017 over GSMWIJZER.NL in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen, 2 abonnementen afgesloten incl. mobiel voor 2 jaar. Zijn nu 1 jaar verder en toestellen lopen snel vol en vallen uit. Na telef.contact met medewerker van GSMwijzer.nl geven zij aan niets te kunnen doen… Ben behoorlijk boos over deze gang van zaken en vind dit wel heel erg makkelijke afschuifmanier!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een abonnement afsluit incl. een mobiel wil ik ten 1e goed geïnformeerd worden over mobiel. Daarnaast ben ik een afspraak aangegaan voor 2 jaar die ik netjes nakom door mijn facturen te betalen. Ik verwacht dit ook van GSMwijzer en niet zoals zij nu doen, ons met een kluitje het riet in te sturen!

ps helaas geen foto's want dit wordt niet ondersteund door mobielen!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWIJZER.NL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWIJZER.NL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door P. Trompert