Klacht: Toeslag aanvraag

anton cillessen op 29 maart 2022 over Toeslagen Aanvragen in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door een fout van iemand van de kbo aanvragen doet voor ouderen, heeft die meneer een fout gemaakt , waar door de aan vraag niet via de belasting terecht is gekomen maar bij Toeslagen, ik vond het al zo raar dat ik daar 2keer 48,95 moest betalen. Bij de belasting is dat niet. Ik heb de belasting om raat gevraagd, en die vertelde mij dat ik dat nooit hat moeten doen, het zijn mensen is mij verteld die wel geld incasseren maar verders niets doen. Ik heb gelijk de hele handel stop gezet en mij helemaal uit geschreven. Kreeg vandaag weer een bericht dat het van hun een fout was gemaakt en er werd volgens hun opnieuw een aanvraag gedaan. Ik heb de aan betaling terug gevorderd. En staat weer op mijn bankrekening. Wat ik niet kan begrijpen is dat die bedrijven nog mogen bestaan.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat ik door die gasten niet meer lastig word gevallen. Wat U mag doen de mensen waarschuwen voor dat soort instellingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toeslagen Aanvragen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toeslagen Aanvragen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anton cillessen