Klachten over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Tobacco Manufacturing Ootmarsum zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

56 klachten gemeld
1.6 /10
124 stemmen
124

Tijdslijn

De laatste maanden heb ik heel veel takken in de shag. Er zitten best zware takken bij waar ik dus voor betaal maar niet kan roken. En aangezien het al duur genoeg is vind ik wel dat er beter op... Lees meer

Alleen maar mot

Klacht van op 07 oktober 2018 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Ik heb gisteren 06-10-2018 Ruba halfzware shag 50 gr gekocht,nu bij openen zit er alleen maar mot in.Ik rook al een hele tijd Ruba, maar ik vind de laatste tijd de kwaliteit minder worden en nu bij dit pakje zit... Lees meer