Klachten over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Tobacco Manufacturing Ootmarsum zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

64 klachten gemeld
1.7 /10
119 stemmen
119

Tijdslijn

Gruis

Klacht van op 16 mei 2018 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Goedemorgen ik heb een klacht ik rook al tien jaar ruba 50 gram nu had een slof en daar zaten drie pakjes waar alleen maar gruis in zat meestal zit zo mooi kompakt lekker vast in het pakje maar deze... Lees meer

zoals ik zo zie met u doet u er geen reet aan met al die klachten. we betalen als roker er wel voor. ik weet dat de meeste belasting naar denhaag gaat. maar voel me wel bedonderd door jullie. van... Lees meer