Klacht: ticket annuleren

vidoselo op 21 februari 2013 over Tix.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in alle stress een ticket geboekt maar de verkeerde datum omdat de datum zonder dat ik het doorhad van febr. naar maart sprong heb ik maart geboekt en toevallig zijn het ook nog eens de zelfde dagen vr 22 febr. tot met zo 24 febr. nu vr. 22 maart tot en met 24 maart gelukkig kon ik de ticket annuleren voor een bedrag van 45 euro maar na 2 x gebeld en 5 mails verder heb ik nog steeds geen annulering rond als ik bel zeggen ze dat het goed komt en dat ik snel een mail krijg maar deze blijft uit! omdat dit een lijnvlucht is en ik echt morgen weg moet omdat mijn vader ziek is geworden! maar na een dag bellen en mailen staat de vlucht nog steeds in het systeem en ik kom geen steek verder heb al voor 30 euro verbeld!! het is max 22,50 maar dat geldt niet voor elke keer opnieuw bellen! ik ben ten einde raad ook omdat zij mij adviseerde de ticket te annuleren en weer een nieuwe ticket te boeken zelf online! afijn ik heb nu nog geen ticket had graag morgen weggewild maar ben nu bezig zaterdag weg te gaan!

Gewenste Oplossing:

een goede annuleringsbevestiging en 30 euro belkosten terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Tix.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Tix.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Tix.nl

Heeft op 21 februari 2013 om 18:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Vidoselo,

Aan de hand van u e-mailadres hebben wij de boeking terug kunnen vinden in ons systeem. Daarin zagen wij ook staan dat u vanmorgen en zojuist contact heeft gehad met ons callcenter.
Wij vinden het zeer spijtig dat u per ongeluk de verkeerde datum ingeboekt heeft, daarom hebben wij u dan ook aangeboden de tickets te annuleren tegen annuleringskosten van € 45,-.

Hiermee bent u akkoord gegaan, de terugbetaling is dan ook al aangemaakt.
De betaling zal morgen door onze afdeling administratie terug gestort worden, hiervan heeft u zojuist een bevestigingsmail ontvangen.

Wij gaan ervan uit u hiermee een passende oplossing te hebben geboden.

Met vriendelijke groeten.
TIX.nl

Alle klachten die gemeld zijn door