Klacht: Tijdschrift niet ontvangen

op 18 september 2018 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, 12-8-2018 een tijdschrift bestemd via Groupon. 6-9-2018 zou ik het eerste exemplaar krijgen. 8-9 had ik nog niets ontvangen. Meteen gemaild en gevraagd. Opmerking van Groupon gekregen dat ze het uitzoeken echter tot op heden niets meer gehoord. Krijg ook geen reacties meer nu. Graag oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ontvangst tijdschrift vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mc86