Klacht: Tijdschrift is nog steeds niet bezorgd

op 09 april 2020 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 15 januari kocht ik een voucher voor 6 x Wetenschap in Beeld. Ik heb deze cadeau gedaan aan mijn vriend. Netjes het adres erbij. Zelfs nog extra gecheckt of dit ook bij mijn groupon account stond. Ook dat was het geval. Eerder al een chatcontact gehad of ik nog iets moest ondernemen, maar dit was niet het geval. De nummers zouden automatisch opgestuurd worden. Tot op heden niks ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag de tijdschriften willen ontvangen en anders mijn geld terug willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linda56