Klacht: Tickets maroon 5

op 10 september 2018 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste

Ik heb gisteren tickets gekocht voor Maroon 5 op 10 juni 2019 in Amsterdam. Tot gisteren leek alles nog betrouwbaar maar nu kan ik niet meer op hun site alles is afgesloten ik heb voor 2 tickets 200 euro betaald terwijl dit normaal 59 per ticket zou moeten zijn. Ik ben zelf van België dus ik wist totaal niet af van deze site en of de klachten erover.

Gewenste Oplossing:

Ofwel zou ik graag echte tickets krijgen want we wachten al zo lang om hun te zien. Moesten er geen tickets meer zijn dan graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TopTicketshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TopTicketshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeroen v